Balk (FR) / Groningen stad

Opzoek naar een illustrator?

Een illustratie wordt meestal gebruikt om een verhaal of boodschap over te brengen. Dit kan natuurlijk ook met tekst maar een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Bovendien trekt een beeld veel meer aandacht en kan een trigger zijn om nieuwsgierig te worden naar het product.

Wat is een illustrator?

Een illustrator, ook wel beeldenmaker of visual artist genoemd, houdt zich bezig met het maken van illustraties (het maken van tekeningen). Een Illustrator creëert de tekening vanuit eigen creatief vermogen terwijl een grafisch vormgever vaak beelden gebruikt van anderen en daarvan een geheel maakt. Een illustratie is daarom ook een erg uniek en persoonlijk beeld wat geheel na wens gemaakt kan worden. 

Illustratie tekening ontwerp

Illustratie laten maken?

Inmiddels heb ik al een tal van illustraties gemaakt voor klanten. Mijn illustraties uiten zich in allerlei verschillende producten, van uitingen voor evenementen en restaurants tot verhuisboxen en etiketten. Het leukste aan illustreren is dat er voor elk product weer een andere stijl toegepast kan worden. Daarnaast krijg je altijd een uniek product omdat het ontwerp wordt afgestemd op de wensen van de klant.

Illustraties ontwikkelen

Na het ontwikkelen van één of meerdere illustraties, kun je deze hergebruiken. De kracht van herhaling is essentieel voor een bedrijf. Het is handig om de illustraties te gebruiken op verschillende producten om herkenbaarder te worden. Zo kun je bijv. een illustratie laten ontwikkelen voor een etiket en de illustratie vervolgens los gebruiken voor op de website, visitekaartjes, reclameborden, autoreclame etc.

tessa spijker

Illustrator gezocht? 

Neem dan vrijblijvend contact op!

App, bell of sms: 06-48898881
 Of mail: info@spijker-reclame.nl

Deze klanten zochten ook een illustrator en hebben inmiddels een product op de markt! 

Balkster Bier etiket
Balkster Bier etiket
Etiketten Zuivelinnen
Etiketten Zuivelinnen
Huisstijl Close to the Soil
Huisstijl Close to the Soil

Leave a comment